DuesARQuitectes logo negatiu
Som l’Anna Codina i la Núria Girbau. Som les integrants de l’estudi de DuesARQuitectes.

 

Coneix més sobre els nostres projectes en rehabilitació, arquitectura i interiorisme, a través de la nostra web o seguint-nos a les xarxes socials:

@2020 Dues ARQuitectes

top

Estudi d’arquitectura adaptat a les teves necessitats

Estudi Dues ARQuitectes

Rehabilitació, arquitectura i interiorisme

Som l’Anna Codina i la Núria Girbau. Som Dues ARQuitectes.

Dues ARQuitectes iniciem activitat el 2003 com a Arquitectes de l’Escola Tècnica Superior del Vallès (ETSAV), havent cursat també estudis a la University of Texas at Arlington (UTA).

Al 2006, DuesARQuitectes ja som estudi d’arquitectura. Des del seu inici, DuesARQuitectes compatibilitza la formació amb l’experiència. Mentres exercim la nostra professió, ampliem els nostres estudis en el camp de la rehabilitació cursant estudis de postgrau en Diagnosis, reparació i rehabilitació d’Edificis (2006), i cursos de diagnosis i terapèutica d’edificis existents (2011).

Ja des de l’inici, l’activitat en el camp de la rehabilitació té gran part de protagonisme dins la totalitat dels nostres projectes, i actualment és totalment compartit amb el de nova planta ja sigui habitatge unifamiliar o obra pública.

Entre d’altres obres podem destacar alguns premis com el primer premi per el Projecte de la Biblioteca i Arxiu Municipal de Montmeló, el primer premi del Centre Cívic de Mont-ras, i finalista en el concurs per a la reforma i ampliació del Centre Sant Jaume de Moja.

Arquitectes

Especialistes en projectes integrals d'arquitectura i rehabilitació

Els Nostres Projectes

Descobreix els projectes en els que hem treballat:

Habitatges

Adaptem els espais a les necessitats en habitatges unifamiliars.

Categoria

Oficines i espais comercials

Dissenyem espais per a millorar l’experiència a la feina.

Categoria

Edificis Públics

Projectes públics d’arquitectura per a dissenyar equipaments locals.

Categoria

Allotjaments

Rehabilitació i adaptació d’espais per a l’allotjament.

Categoria

Formes que compleixen amb la funcionalitat

Estudiem les necessitats i l’entorn, adaptem les formes per a que siguin funcionals per als seus usuaris. Tenim experiència en projectes d’obra nova tant públics com privats.

Equipaments

Habitatges

Oficines

Transformació d’espais amb solucions innovadores

Busquem solucions estètiques i innovadores per als nostres clients i convertim els espais en més agradables i més úils. Aprofitem l’espai per treure-li el màxim profit.

Residencials

Edificis

Allotjaments

Contacta amb Dues ARQuitectes

T'ajudarem amb projectes d'arquitectura, rehabilitació o disseny d'interiors.

Si tens un projecte pendent i necessites un equip professional d’arquitectes per a donar-li forma, no dubtis en contactar-nos. Estarem encantades de donar-te resposta i buscar les solucions més innovadores:

telèfon

937 250 135