DuesARQuitectes logo negatiu
Som l’Anna Codina i la Núria Girbau. Som les integrants de l’estudi de DuesARQuitectes.

 

Coneix més sobre els nostres projectes en rehabilitació, arquitectura i interiorisme, a través de la nostra web o seguint-nos a les xarxes socials:

@2020 Dues ARQuitectes

top

Política de privacitat

INFORMACIÓ PER A L’USUARI

Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?

GIRBAU CODINA ARQUITECTURA SCP és el RESPONSABLE del tractament de les dades personals de l’USUARI i l’informa que aquestes dades es tractaran de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (RGPD), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD).

Per què tractem les seves dades personals?

Per mantenir una relació comercial amb l’USUARI. Les operacions previstes per fer el tractament són:

 • Enviament de comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS, xarxes socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que permeti efectuar comunicacions comercials. Aquestes comunicacions s’han de fer per mitjà del RESPONSABLE i estan relacionades amb els seus productes i serveis, o amb els seus col·laboradors o proveïdors, amb els quals hagi arribat a algun acord de promoció. En aquest últim cas, els tercers no tindran mai accés a les dades personals.
 • Efectuar estudis de mercat i anàlisis estadístiques.
 • Tramitar encàrrecs de peticions, donar resposta a les consultes o qualsevol tipus de petició que faci l’USUARI a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a la seva disposició a la pàgina web del RESPONSABLE.
 • Enviar el butlletí informatiu online, sobre novetats, ofertes i promocions en la nostra activitat.

Tipus d’USUARI:

 • Clients del despatx: Dades identificatives dels nostres clients.
 • Subscriptors a la nostra newsletter: Email d’aquelles persones físiques i jurídiques que s’han subscrit a la nostra newsletter, així com dels clients del despatx
 • Altres: Dades identificatives de persones que han contactat amb el nostre despatx per qualsevol mitjà sense haver mantingut una relació prèvia

Per quin motiu podem tractar les seves dades personals?

Perquè el tractament està legitimat per l’article 6 del RGPD de la següent manera:

 • Amb el consentiment de l’USUARI: enviament de comunicacions comercials i del butlletí informatiu.
 • Per interès legítim del RESPONSABLE: efectuar estudis de mercat, anàlisis estadístiques i tramitar encàrrecs, sol·licituds, etc. a petició de l’USUARI.
 • Quan sigui necessari per l’execució d’un contracte i per complir les obligacions establertes en dit contracte.
 • No s’elaboraran perfils ni es portaran a terme decisions automatitzades

A qui facilitem les seves dades personals?

No està prevista cap comunicació de dades personals a tercers excepte obligació legal o, si fos necessari per al desenvolupament i execució de les finalitats del tractament, als nostres proveïdors de serveis relacionats amb comunicacions, amb els quals el RESPONSABLE ha formalitzat els contractes de confidencialitat i d’encarregat de tractament exigits per la normativa vigent de privacitat.

Durant quant de temps guardarem les seves dades personals?

Es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la finalitat del tractament o mentre hi hagi prescripcions legals que en dictaminin la custòdia. En aquest cas les dades es conservaran bloquejades fins a la finalització del termini de prescripció, llavors se suprimiran amb les mesures de seguretat adequades per garantir la seva anonimització o la destrucció total de les mateixes.

Si hi ha una relació contractual amb l’USUARI el termini de conservació és de deu anys a partir de la finalització del contracte. En el cas de la subscripció a la newsletter serà de tres anys a partir de la data de revocació del consentiment.

Quins són els seus drets?

Els drets que té l’USUARI són:

 • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
 • Dret de:
  • Accés: l’USUARI té dret a conèixer les dades.
  • Rectificació: l’USUARI té dret a poder rectificar o completar qualsevol dada que sigui inexacte o incompleta.
  • Portabilitat: l’USUARI podrà obtenir una còpia de les seves dades i si és tècnicament possible, que siguin comunicades a un altre responsable.
  • Supressió: l’USUARI pot sol·licitar que les seves dades siguin suprimides dels sistemes del RESPONSABLE
  • Limitació: l’USUARI pot limitar la forma en què tractem les seves dades en els supòsits establerts pel RGPD.
  • Oposició: l’USUARI pot oposar-se a el tractament de les seves dades sempre que això sigui possible.
 • Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets:

Dues Arquitectes, Carrer de la Palanca, 9, 08202 Sabadell, Barcelona. E-mail: dues@duesarquitectes.com.

CARÀCTER OBLIGATORI O FACULTATIU DE LA INFORMACIÓ FACILITADA PER L’USUARI

L’USUARI, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i l’entrada de dades en els camps, accepta expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició. El RESPONSABLE indicarà quines dades són necessàries per a la prestació d’un servei òptim a l’USUARI. En cas que no es facilitin aquestes dades, no es garanteix que la informació i serveis prestats siguin completament ajustats a les seves necessitats.

L’USUARI garanteix que les dades personals facilitades al RESPONABLE són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

MESURES DE SEGURETAT

D’acord amb el que estableixen les normatives vigents en matèria de protecció de dades personals, el RESPONSABLE està complint amb totes les disposicions de les normatives RGPD i LOPGDD per al tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits a l’article 5 del RGPD, pels quals es tracten de manera lícita, lleial i transparent, en relació amb l’interessat i adequades, pertinents i limitades al que és necessari en relació amb les finalitats per a les quals es tracten.

El RESPONSABLE garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableixen el RGPD i la LOPGDD per tal de protegir els drets i llibertats dels USUARIS i els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los.

Per a més informació sobre les garanties de privacitat, pots dirigir-te al RESPONSABLE a través de Dues Arquitectes, Carrer de la Palanca, 9, 08202 Sabadell, Barcelona. E-mail: dues@duesarquitectes.com.