DuesARQuitectes logo negatiu
Som l’Anna Codina i la Núria Girbau. Som les integrants de l’estudi de DuesARQuitectes.

 

Coneix més sobre els nostres projectes en rehabilitació, arquitectura i interiorisme, a través de la nostra web o seguint-nos a les xarxes socials:

@2020 Dues ARQuitectes

top

Projecte d’interiorisme d’oficines a Llerona

Projecte d’interiorisme d’oficines a Llerona

L’encarrec és d’un projecte d’interiorisme d’oficines a Llerona per una empresa hidroquímica que necessitava reubicar la zona de treball dins la mateixa nau industrial. Per fer-ho es disposava d’un espai diàfan que calia adaptar-lo amb un espai de treball  “open work” i unes sales per despatxos i reunions.

Per la imatge general es va buscar un ambient nèt i càlid a la vegada. Això s’aconsegueix amb petits despatxos oberts a la sala de treball i grans obertures per permetre l’entrada de llum. L’entrada principal de les oficines és de vidre i deixa entreveure l’interior de les oficines mantenint certa privacitat interior. Les oficines es distribueixen al voltant d’una sala àmplia amb un espai de treball comú amb taules de treball continues. Aquest espai té una alçada lliure superior a la resta i queda obert a tots els finestrals de façana creant un ambient de gran lluminositat. Un pas marcat per una envolvent de fusta dóna accés als despatxos individuals. Aquests, estan dividits per mampares acústiques amb doble vidre i fals sostre fonoabsorbent creant el màxim confort i aïllament acústic que es requeria.

La combinació de materials entre la fusta, el blanc, i el gris juga un paper important alhora de crear un espai de treball lluminós i amb un bon confort. Es va disposar de tot l’espai interior però el projecte va haver d’adaptar-se a la façana i estructura existents. Tot el mobiliari perimetral fet a mida acaben d’estructurar la façana absorbint les diferents irregularitats entre pilars i a la vegada abastint les oficines d’espai útil.

L’objectiu era aconseguir un espai fàcil i obert, amb visibilitat des de totes les parts però amb el màxim de privacitat i aïllament acústic. Amb el treball dels materials i el joc de les mampares s’aconsegueix un bon resultat final.

Arquitectes

Anna Codina, Núria Girbau

Superfíce

215 m2

Client

Privat

Fotografia

Jordi Muntal

Date
Tags